keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Magnoliahaaste #135

Magnoliahaasteessa mennään tällä viikolla luonnoksen mukaan. Tässä minun hempeä cup cake -versioni:



Kortissa Magnolian 'Love muffin' -leima väritettynä pro markereilla + värikynillä ja viimeistelty muutamalla pisaralla glossyä. Paperi on Papermanian 'the little cakesoppe' -lehtiöstä ja teippi teippitarhasta. Rusettiainekset laatikoista löytyneitä nauhanjämiä (itseasiassa tuo vaaleanpunainen on peräisin puserosta leikatusta 'hengari-nauhasta')

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Amalian maaliskuun haaste: kerroksellisuutta

Erilaisiin (kortti)haasteisiin on mukava osallistua; nyt löysin kivan haasteblogin Amalian haasteet. Siellä on käynnissä maaliskuun haaste, jossa kysellään, mikä sinulle on kerroksellisuutta?

No, 3D-tekniikka tarrapaloineen ihan ehdottomasti. Korttiharrastukseni lähti aikoinaan suorastaan lentoon, kun löysin 3D-kuvat ja tarrapalat kaikkine lisukkeineen... Joten on ihan selvää, että tähän haasteeseen osallistun 3D-kortilla (tai korteilla, kun en malttanut olla tekemättä vain yhtä... ;) )


Tässä Fizzy Moon -karhu on kerännyt sylintäydeltä kukkasia annettavaksi ja halaus tietysti kuuluu kaupanpäälle ;)


Vielä toinen kuva, jossa 3D:n kerroksellisuus tulee paremmin esiin. Itse pidän siitä, että kerrokset ovat 'ohuita' eivätkä tule liikaa 'ylös' taustasta. En myöskään juuri koskaan käytä kaikkia 3D-kuvia samaan työhön, vaan yleensä niistä syntyy aina pari erillistä askartelua. Kuten nytkin, karhu pääsi vielä toiseenkin korttiin toivottamaan onnea:











lauantai 16. maaliskuuta 2013

Keväänvihreät sukat vauvalle



Olin kyllä luvannut itselleni, että en osta lisää lankaa, kun sitä löytyy kotoakin enemmän kuin riittävästi; en kuitenkaan voinut vastustaa, kun marketin hyllyllä köllötteli ihanan keväänvihreä lanka. Ja minullahan oli sille heti käyttöä: vauvasukat! Malli on Novitan kevät 2013 -lehdestä ja lankana myös Novitan Wool -lanka. Ohjeesta poiketen jätin tupsut tekemättä - ne tuntuivat jotenkin epäkäytännöllisiltä. Nyt pysyn taas tiukkana ja jatkan oman lankavarastoni tuhoamista - ellei silmiin satu jotain, jota ei voi vaan millään vastustaa ;)