sunnuntai 31. elokuuta 2014

Syyspanta


Viikonlopun välipalatyönä tuli kutaistua syyspanta. Kohtahan sitä taas tarvitaan jotain lämmikettä päähän ja ennen pipokautta neulepanta on ihan must juttu. Tästä tuli niin kiva, että perheen nuorimmainen tilasi heti samanlaisen itselleen.


Ja pannan kaveriksi valmistui virkattu kukka, jonka voi irrottaa halutessaan milloin vain. Kukan keskelle löytyi varastoista puuhelmi.



Malli löytyi Novitan Syksy 2009 lehdestä, Puro-pannan -nimellä

Lankana on käytetty HjerteGarnin Exclusive Alpaca -lankaa, lankaa kului 30 g

Virkattuun kukkaan malli löytyi täältä, ja lankana oli joku tunnistamaton jämälanka lankakorin pohjilta; molemmat käytetyt langat ovat hyvin marinoituneita lankavarastoni aarteita ;)






perjantai 29. elokuuta 2014

Kohti kanin koloa - raitasukilla



Olen aivan koukussa ravelryn ihmeelliseen maailmaan  - se on kaikkien lankakeriin hassahtaneiden paratiisi loputtomine malleineen ja ohjeineen. Olo on kuin Liisalla ihmemaassa - eli vähän niinkuin nämä sukat: Down the Rabbit Hole. Mukava ja helppo sukkamalli ja todistaa jälleen kerran sen, että yksinkertainen on kaunista. Näistä sukista en raaski luopua; nämä jäävät lämmittämään ellintytön omia varpaita. Hassua muuten, kuinka vähän tulee neulottua itselleen...



Lankana on käytetty Schachenmayrin Regia Desing Line -lankaa, jonka hankin varta vasten näitä sukkia varten. Lankaa kului 63 g, vielä siis jotain saa loppukeristäkin... Siis eipä muuta kuin kohti uusia sukkahaasteita ;)